Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Μετά από τις πρόσφατες αλλάγές σε πρόσωπα για το δεύτερο μισό της δημαρχιακής θητείας, ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος, προχώρησε και σε αντικατάσταση των προέδρων των νομικών προσώπων του Δήμου Παλλήνης και συγκεκριμένα:



Στο Ν.Π προσχολικής αγωγής και Κοινωνικής μέριμνας, Πρόεδρος ανέλαβε ο κ. Φώτης Αβαρκιώτης στη θέση του κ. Μπαξεβάνη ο οποίος πλέον θα είναι αναπληρωτής του προέδρου. Αντιπρόεδρος παρέμεινε ο κ. Γιάννης Δημόπουλος. 





Στην σχολική επιτροπή Α΄βάθμιας εκπαίδευσης, τον Κώστα Σμέρο αντικατέστησε ο κ. Γιώργος Μουρτζιάπης. Αντιπρόεδρος παρέμεινε ο κ. Δημήτρης Καρκούλιας.






Στην Κοινωφελή επιχείρηση, ο κ. Μανόλης Στεφανάκης αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου αντικαθιστώντας την κα Πόπη Ζινέλη. 







Στην σχολική επιτροπή Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης, τον μέχρι χθες αντιπρόεδρο κ. Σταματίου αντικατέστησε η κα Ασπασία Τζιτζικάκη. 






Τέλος η κα Ειρήνη Κουνενάκη ορίστηκε ως εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, με αρμοδιότητες στην οργάνωση και διάθεση των προϊόντων «χωρίς μεσάζοντες», στην Επιτροπή Ισότητας, στο Τοπικό συμβούλιο παραβατικότητας και στις δράσεις «δια βίου μάθησης».






Ευχόμαστε σε όλους καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.