Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Εκπτώσεις στις συνδρομές των προγραμμάτων για τα ενεργά μέλη του προγράμματος Followgreen Δήμου Παλλήνης

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π. παρέχονται ειδικές εκπτώσεις στα μέλη του προγράμματος Followgreen. Οι προσφορές διαβαθμίζονται σε τρία επίπεδα, ήτοι 10%, 20%, 30% και αφορούν τόσο τις ετήσιες όσο και τις μηνιαίες συνδρομές.
Προϋπόθεση για την παροχή των εκπτώσεων αποτελεί να μην υπάρχουν προηγούμενες οφειλές.

Επιπλέον το ποσοστό έκπτωσης εφαρμόζεται ως εξής: 
Α) Στις μηνιαίες συνδρομές με την καταβολή του μηναίου ποσού που αντιστοιχεί στον τιμοκατάλογο του επιλεγμένου προγράμματος και εντός των 21 ημερών ισχύς του κουπονιού προσφοράς.
Β) Στις ετήσιες συνδρομές με την καταβολή τουλάχιστον του 50% του ετήσιου ποσού συνδρομής. Το ποσοστό έκπτωσης εξαργυρώνεται στο αντίστοιχο πόσο που καταβάλλεται κάθε φορά.
Η κάθε προσφορά ισχύει για ένα άτομο και αφορά μόνο τα ενεργά μέλη της πλατφόρμας followgreen.gr.
Τα μέλη της πλατφόρμας αφού συλλέξουν τους απαραίτητους ανά περίπτωση πόντους, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, μπορούν να αποκτήσουν την προσφορά ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας. Αμέσως μετά την απόκτηση της προσφοράς θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει το κουπόνι της προσφοράς.
Η εξαργύρωση του κουπονιού γίνεται μία φορά και μόνο στην έδρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης  (Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα- Κλειτάρχου&Αριστείδου)  με την προσκόμισή του σε έντυπη μορφή εντός 21 ημερών από την απόκτησή της προσφοράς.

Προσφορά                         Απαιτούμενοι Πόντοι
10% στις μηνιαίες συνδρομές           75
20% στις μηνιαίες συνδρομές         150
30% στις μηνιαίες συνδρομές         250
10% στις ετήσιες συνδρομές         300
20% στις ετήσιες συνδρομές         400
30% στις ετήσιες συνδρομές         500

Η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος στο πρόγραμμα followgreen είναι πολύ απλή!
Στο www.followgreen.gr δηλώνοντας το όνομα, email και τη διεύθυνση κατοικίας δημιουργείται ο λογαριασμός.
Με την εγγραφή κερδίζονται οι πρώτοι πόντοι επιβράβευσης. Περισσότεροι πόντοι συλλέγονται, διαβάζοντας άρθρα, παίζοντας με κουίζ, βλέποντας σύντομα ενημερωτικά βίντεο για την ανακύκλωση και το περιβάλλον γενικά και δηλώνοντας την ανακύκλωση στην ειδική φόρμα της πλατφόρμας. Οι συγκεντρωμένοι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν για την απόκτηση κουπονιών προσφορών τόσο για τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης όσο και για τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.