Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η 42η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα "Η ΠΗΓΗ"

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γενική Συνέλευση του ιστορικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα "Η ΠΗΓΗ". Για μια ακόμα χρονιά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι ο σύλλογός ΠΗΓΗ, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται πολύπλευρα μέσα στην τοπική κοινωνία.
Με ένα πλούσιο απολογισμό πεπραγμένων (κάντε κλικ ΕΔΩ για να τον διαβάσετε), τον οποίο ανάγνωσε η Πρόεδρος κα. Δήμητρα Μανιού (και που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Video παρακάτω) αλλά και με ένα ακόμα καλύτερο οικονομικό απολογισμό μέσα σε εποχές οικονομικής κρίσης, όλα δείχνουν ότι αυτός ο σύλλογος στέκεται πολύ καλά στα πόδια του και κάνει υπερήφανους τους συμπολίτες μας που τον ίδρυσαν και τον ανέδειξαν σε πολιτιστικό και κοινωνικό εργαλείο, δίπλα τους, σε κάθε εποχή και σε κάθε δυσκολία για τον τόπο μας.

 

Στη φετινή Γ.Σ είχαμε την χαρά να δούμε και νέα πρόσωπα - συμπολίτες μας και να εγγράψουμε και άλλα μέλη.
Την συνέλευση τίμησε ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο οποίος και φέτος ενημέρωσε τα μέλη με την αναφορά του σε ζητήματα που... "καίνε" τον τόπο μας όπως οι τελευταίες θετικές εξελίξεις στο ζήτημα της αποχέτευσης, αλλά και για την επισκευή του Δημοτικού καταστήματος και τον νέο  Βρεφονηπιακό σταθμό που θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής. Και πάνω σε αυτά μπορείτε να ενημερωθείτε καλύτερα παρακολουθώντας το σχετικό Video με την ομιλία του Δημάρχου.



Τέλος να αναφέρουμε ότι εκτός από τα μέλη του συλλόγου μας, την Γενική Συνέλευση εκτός του Δημάρχου, τίμησαν με την παρουσία τους οι: 

Χρήστος Αηδόνης - τ. Υπουργός και Βουλευτής (και συμπολίτης μας), Γιάννης Σμέρος - Περιφερειακός Σύμβουλος, Άγγελος Λιακόπουλος - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Καρκούλιας Δημήτρης - Αντιδήμαρχος, Καρράς Δημήτρης, Εμμ. Στεφανάκης, Μουρτζιάπης Γιώργος, Ζινέλη Πόπη, Κώστας Σμέρος, Δημόπουλος Γιάννης, Μπαξεβάνης Δημήτριος, Νεκτάριος Καλαντζής - Δημοτικοί σύμβουλοι, Κομνηνάκης Ευάγγελος - Τοπικός σύμβουλος Δ.Ε Γέρακα.
Επίσης η κα Σκαλκώτου Ρούλα από την ΕΡΓΑΝΗ, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Παπαγεωργίου Κώστας, η κα Δήμητρα Δημητροπούλου πρόεδρος του συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου Γέρακα, Μαρία Διακάκη πρόεδρος του συλλόγου γονέων 2ου Λυκείου Γέρακα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.