Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!

Μεγάλη η ευθύνη μιας πολιτισμένης κοινωνίας, 
το να συλληφθούν και να σταλούν στη δικαιοσύνη 
οι ασυνείδητοι κομπλεξικοί που σκορπούν φόλες 
βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων και ζώων!

Tην Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016, διαπιστώθηκε θάνατος αδέσποτων σκύλων από φόλες, στις οδούς Σιμωνίδου, Πεισιστράτους, Καλλιστράτους και Νέστορα στον Άγιο Νικόλαο Κάντζας στην Δ.Ε. Παλλήνης.

Σήμερα 25/8/2016 το πρωϊ βρέθηκαν δηλητηριασμένες γάτες δίπλα σε (προφανώς εμποτισμένες σε δηλητήριο) κροκέτες σκύλων στην περιοχή της οδού Παναχαϊκού στο Γέρακα

Στόχος πλέον είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών που εγκληματούν κατά των ζώων με τέτοιο βασανιστικό απεχθή τρόπο, αλλά και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. 

Γι αυτό όμως απαιτείται συλλογική προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμος, Ελληνική Αστυνομία και κυρίως ενεργούς πολίτες) για την ευαισθητοποίηση, την υπόδειξη και την σύλληψη των δραστών. 
Θα πρέπει να επισημανθεί, ότι υπάρχει πλέον, ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟ Νομικό πλαίσιο για να αντιμετωπίζονται περιπτώσεις κακοποίησης ζώων που προβλέπει εξοντωτικές ποινές! 
Όταν η πολιτεία λοιπόν κινητοποιείται και λαμβάνει άμεσα νομικά μέτρα απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι διαστάσεις έχει πάρει. 
Μην αφήνουμε λοιπόν κάποιους ελάχιστους... Νεάτερνταλ να κανιβαλλίζουν μέσα στην κοινωνία μας ατιμώρητοι. 
Η καταγγελία κάθε περιστατικού που θα πέσει στην αντίληψή μας, θα σώσει πρώτα από όλα τον πολιτισμό μας, και  μετά Ανθρώπους και Ζώα. 
Φανταστείτε μόνο ένα νήπιο που θα βρει μια φόλα σε κάποιο δημόσιο χώρο... 

Οι καταγγελίες για υποθέσεις δολοφονίας ζώων, 
μπορούν να γίνονται στο Δήμο Παλλήνης (210 6604663) 
ή στο Α.Τ Παλλήνης (210 6664810), για να βοηθήσουν στην εξιχνίαση των υποθέσεων.

Για την εγκληματική δράση ασυνείδητων κατα δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων της πόλης μας, μίλησε ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984» και τη δημοσιογράφο κ. Ελεονώρα Ορφανίδου, την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016. 
Ο Δήμαρχος Παλλήνης ζήτησε για ακόμα μία φορά τη συνδρομή όσων γνωρίζουν το παραμικρό για την υπόθεση, προκειμένου αυτή να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Θα σταθούμε σε δύο μόνο σημαντικά σημεία της συνέντευξης, που δείχνουν ότι αυτό το θέμα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των υπό αντιμετώπιση ζητημάτων από πλευράς Δήμου Παλλήνης: 
«...Βέβαια είναι δύσκολο να τους συλλάβουμε, αλλά ο σκοπός που κινητοποιηθήκαμε για άλλη μια φορά, είναι να ευαισθητοποιήσουμε όσο μπορούμε περισσότερους ανθρώπους ώστε να γίνουμε οι ίδιοι φύλακες εναντίον αυτών των αποτρόπαιων πράξεων»...

Σε άλλο σημείο επίσης:  «...πρόκειται για ένα σοβαρότατο αδίκημα που επισύρει σοβαρότατες ποινές και να το έχουν υπόψη τους όσοι επιχειρούν τέτοιες πράξεις, γιατί έναν αν συλλάβουμε, θα πληρώσει για όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.