Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια από τον Δημάρχο Παλλήνης, προς τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης μας

Υπάρχουν και πολλοί ακόμα "μικροί" αγωνιστές στους... διαρκείς Ολυμπιακούς αγώνες της ζωής, που έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα , μέσα στις αντιξοότητες του γενικότερου περιβάλλοντος εκεί όπου καλούνται να δώσουν τον αγώνα τους. Αυτοί είναι όσοι τελείωσαν το Λύκειο και μέσω των Πανελλαδικών ξεκίνησαν τον δικό τους προσωπικό αγώνα "αντοχής" και "ταχύτητας"...
Άλλοι πέρασαν σε κάποια σχολή που επιθυμούσαν, άλλοι ετοιμάζουν τα πράγματά τους για κάποια σχολή της επαρχίας, άλλοι θα ξαναπροσπαθήσουν...
Σε όλους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη συνέχεια, αλλά και πολλή δύναμη στους γονείς τους ώστε αυτό που επιθυμούν οι ίδιοι και τα παιδιά να γίνει πραγματικότητα!

Με αφορμή της ανακοίνωσης των βάσεων, ο Δήμαρχος Παλλήνης συγχαίρει τους μαθητές της πόλης μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας με την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να απευθύνω να πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. 
Οι προσπάθειες που έκαναν δικαιώθηκαν!
Τους εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη τον αγώνα τους ώστε να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Παλλήνης, συγχαίροντας ταυτόχρονα τις οικογένειες των επιτυχόντων, αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής".


Ο Δήμαρχος Παλλήνης απευθύνεται να σ εκείνους που δεν κατάφεραν να πετύχουν, υπογραμμίζοντας ότι: «μία πρόσκαιρη αποτυχία, δεν σφραγίζει τη ζωή μας. Μην απογοητεύεστε. Αντιθέτως, συνεχίστε την προσπάθειά σας. Η ζωή μόλις αρχίζει. Είναι απολύτως βέβαιο ότι το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλές ακόμη ευκαιρίες".

Εύχομαι υγεία και καλή πρόοδο σε όλους!»

O Δήμαρχος Παλλήνης
Αθανάσιος Η. Ζούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.