Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΚΡΗΤΗ: "ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ" ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ


Μία πολύ όμορφη εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα, με θέμα την Κρήτη και τους θησαυρούς της, από τον πολιτισμό και τα έθιμα και την φιλοξενία, έως τα αγαθά που περιλαμβάνονται σε αυτό που ονομάζουμε "Κρητική διατροφή".
Συνδιοργανωτές αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό μέρος της εκδήλωσης οι Σύλλογοι Κρητών "ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ" Δήμου Παλλήνης και "ΚΡΙ - ΚΡΙ" Κάντζας - Γλυκών Νερών οι οποίοι για μια ακόμα φορά εντυπωσίασαν με τα χορευτικά τους.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι δραστηριότητες του Σχολείου είναι πολλές και όλες υψηλού επιπέδου, άλλωστε όποιος παρακολουθεί την ιστοσελίδα μας αυτό θα το έχει ήδη διαπιστώσει.
Η σημερινή εκδήλωση επίσης υψηλού επιπέδου, έρχεται να προστεθεί σε αυτές.
Βεβαίως πίσω από όλες αυτές τις εκδηλώσεις υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εργάζονται γι αυτές, ξενυχτούν, για να τις οργανώσουν και να τις συντονίσουν. Σε αυτούς τους ανθρώπους, τους εκπαιδευτικούς, το σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων και βεβαίως στα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αλλά στους πρώτους αξίζουν και πολλά ευχαριστώ.
Και στη σημερινή δύσκολη εποχή αυτό το "ευχαριστώ" στους εκπαιδευτικούς που διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας αποκτά σημαντική αξία.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.