Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθούν τα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΤΗΝΗ που δολοφονούν ζώα!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παλλήνης με την οποία καλεί τους δημότες να βοηθήσουν στην αποκάλυψη εκείνων που πετούν φόλες και δηλητηριάζουν ζώα. Μάλιστα ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΑ ΚΤΗΝΗ (όπως θα προσθέταμε εμείς ζητώντας συγνώμη φυσικά από τα κανονικά κτήνη, μια και αυτά δεν σκοτώνουν από ευχαρίστηση αλλά μόνο για να τραφούν), πετούν τις φόλες σε δημόσιους χώρους θέτοντας σε κίνδυνο τους πάντες. Άρα υπάρχει ένα ακόμα κίνητρο να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, αφού αδιαφορούν για οποιαδήποτε ζωή κινδυνεύσει, έστω και αν αυτή αφορά ένα αμέριμνο παιδάκι που παίζει σε κάποιο δημόσιο χώρο και την πάρει στα χέρια του.
Συνυπογράφουμε λοιπόν το Δελτίο τύπου του Δήμου Παλλήνης και καλούμε τους συμπολίτες μας να καταγγείλουν όποια τέτοια περίπτωση πέσει στην αντίληψή τους.

Το Δελτίο τύπου του Δήμου Παλλήνης έχει ως εξής:
Την Τρίτη το βράδυ 5 Απριλίου 2016, διαπιστώθηκε θάνατος μιας γάτας από φόλα στην οδό Ξάνθου 31 στο Γέρακα.
Χθες, Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 το πρωί, βρέθηκε αδέσποτος σκύλος νεκρός από φόλα, στην συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Οδυσσέα στο Γέρακα.
Μετά από επώνυμες καταγγελίες κατοίκων του Γέρακα, ο Δήμος Παλλήνης έχει επιληφθεί του θέματος το οποίο διερευνά σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γέρακα.
Στόχος είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών που εγκληματούν κατά των ζώων, αλλά και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.
Γι αυτό απαιτείτε συλλογική προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμος, Αστυνομία, ενεργούς πολίτες) για την ευαισθητοποίηση, την υπόδειξη και την σύλληψη των δραστών.

Καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι γύρω από τις δύο αυτές δολοφονίες των ζώων, να απευθυνθεί στο Δήμο Παλλήνης(210 6604624) ή στο ΑΤ Γέρακα(210 6615900), για να βοηθήσουν στην εξιχνίαση των υποθέσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.