Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Προσφορά της ομάδας μπάσκετ ανδρών «ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης

Με πρωτοβουλία των αθλητών του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Κρόνου Γέρακα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, όπου μοιράστηκαν σχολικό υλικό και παιχνίδια στα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών
Το σχολικό υλικό και τα παιχνίδια συγκεντρώθηκαν από τους παίκτες της ομάδας του Κρόνου Γέρακα.
Εκ μέρους των αθλητών μίλησαν ο Νίκος Πανταζής, ο Σπύρος Παντελιάδης και ο Παντελής Περιβολάρης.
Ο Νίκος Πανταζής τόνισε: "Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Γερακιώτες που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε".
Ο Σπύρος Παντελιάδης είπε: "Ως παίκτες και ως ομάδα δεν μένουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Όπου μπορούμε προσφέρουμε και θέλουμε όλα αυτά τα παιδιά που σήμερα πήραν χαρά να έρθουν στο γήπεδο, να δουν αγώνες μας, αλλά και να τους μάθουμε τα μυστικά του αθλήματος".
Ο Παντελής Περιβολάρης σημείωσε: "Στην σημερινή εποχή της κρίσης πρέπει να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας, διότι και στην δική μας δύσκολη στιγμή κάποιος θα βρεθεί στο πλευρό μας. Έτσι λειτουργεί η ελληνική κοινωνία. Καλούμε τους γονείς των παιδιών που είναι εδώ μαζί μας, αλλά και όλης της νεολαίας της περιοχής μας να φέρουν τα παιδιά στον αθλητισμό, που πιστέψτε θα είναι στήριγμα για σας που αντιμετωπίζετε τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να σας το αφιερώσουμε".
Μαζί με τους τρεις προαναφερθέντες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο παραβρέθηκαν οι Βασίλης Τσεκουρας, Σάκης Τριχιάς, Ανδρέας Πάσχος, Ανδρέας Αρτουσένκο, Γιώργος Μακριδάκης, Δημήτρης Βασιλάκος, Άγγελος Τσουκαλάς, Κωνσταντίνος Κοντογιάννης, Δαμιανός Ασημένιος, Χρήστος Καρακώστας, ο αρχηγός Στέλιος Λουφόπουλος καθώς και παίκτες του εφηβικού τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.