Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο τύπου Δήμου Παλλήνης: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, στα πέντε δημοτικά κτήρια του Δήμου Παλλήνης

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, στα πέντε δημοτικά κτήρια του Δήμου Παλλήνης, μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ».
Πρόκειται για τα σχολεία: 1ο Δημοτικό Παλλήνης, 5ο Δημοτικό Παλλήνης, 3ο Δημοτικό Παλλήνης, και 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης, καθώς και το πρώην Δημαρχείο Παλλήνης.
Οι εργασίες που έγιναν βελτιώνουν ως εξής τα δημοτικά κτήρια:
προσθήκη θερμομόνωσης,
αντικατάσταση ανοιγμάτων με νέα διπλού υαλοπίνακα και πλαίσιο από αλουμίνιο
αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης
αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα οικονομικής και ενεργειακής απόδοσης



Ακολουθεί δήλωση Δημάρχου Παλλήνης, κ.Αθανάσιου Ζούτσου:
«Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου μας, καταφέραμε να εντάξουμε ορισμένα έργα στο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας, τα οποία αφορούσαν είτε δημοτικά, είτε σχολικά κτήρια του Δήμου Παλλήνης.
Με επιτυχία και εμπρόθεσμα στις προβλεπόμενες προθεσμίες, ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε τα κτίρια, τα οποία πλέον είναι ζεστά το χειμώνα, χωρίς να γίνετε υπερκατανάλωση στο πετρέλαιο, ενώ το δε καλοκαίρι θα είναι πιο δροσερά και με εξοικονόμηση ενέργειας στη χρήση κλιματιστικών. Η περιβαλλοντική πολιτική του Δήμου Παλλήνης θα συνεχιστεί, καθώς και στο νέο ΕΣΠΑ, που ξεκινά εφέτος, είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε και άλλες κτιριακές δομές του Δήμου μας».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.