Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

Με την συνήθη επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος στο Γέρακα η επέτειος του του "ΟΧΙ" της 28ης Οκτώβρη 1940. Μία επέτειος που είναι χαραγμένη στην ιστορία των Ελλήνων.
Λόγω της υποχρέωσης του Δημάρχου να παρευρεθεί στις αντίστοιχες εκδηλώσεις της Δ.Ε Παλλήνης, το στεφάνι από πλευράς Δήμου κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Αβαρκιώτης. Από το Σύλλογο ΠΗΓΗ το στεφάνι κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Χαϊλάζης.
Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί την επιβεβαίωση θέλησης, υπερηφάνειας και της αστείρευτης ψυχικής αντοχής και του μεγαλείου του Έλληνα. 

Αντοχής η οποία ακόμα και μετά το τέλος του πολέμου συνεχίζει να δοκιμάζεται. Είναι και η ζωντανή απόδειξη ότι εμείς οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε κάθε δυσκολία που προκύπτει, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.
Σήμερα, που οι συγκυρίες το επιβάλλουν αλλά κυρίως και η Εθνική μας τιμή μας υποχρεώνει, ως Λαός και ως Έθνος, να σταθούμε αντάξιοι απέναντι στην Ιστορία μας. 

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ

Η Ομάδα Γυναικών Παλλήνης – Ανθούσας – Γέρακα γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ιδρυσή της και διοργανώνει αντιφασιστική εκδήλωση την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στις 7 μ.μ. στο «Οινοποιείο Πέτρου» Λεωφ.Μαραθώνος 170, Παλλήνη.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μνήμες σε βίντεο για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί και συναυλία με αντιφασιστικά τραγούδια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης: Πραγματοποιήθηκε η δημόσια συζήτηση του συνδυασμού « Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» στην Ανθούσα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14/10 η ανοιχτή – δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε ο συνδυασμός « Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με τους κατοίκους της Ανθούσας. Το παρόν έδωσε και η τοπική σύμβουλος, εκλεγμένη με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί» , κα Εύη Τσομάκη, η οποία ανέδειξε την ύπαρξη σοβαρότατων προβλημάτων της περιοχής , τονίζοντας μας ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει δεν βρίσκει την ανταπόκριση που απαιτείται από την Δημοτική Αρχή.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

"Καλό ταξίδι" κυρα Βάσω...


Ακόμα μία απώλεια μετράμε στο Γέρακα. Ακόμα ένας άνθρωπος αγαπητός, μας άφησε χρόνους να τον θυμόμαστε.
Η Βασιλεία Τσαλιαγκού, η κυρά Βάσω, “έφυγε” στις 13 του Οκτώβρη και πήγε να συναντήσει τον κυρ Παναγιώτη τον άντρα της και τον γιο της τον Σίμο, που είχε χαθεί πρόωρα και είχε βυθίσει στο πένθος τους γονείς του, την αδελφή του και όλους τους Γερακιώτες.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ


Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου,πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Ένωσης με εκπροσώπους των ΔΣ των σχολείων της πόλης μας. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:
1. Απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης του ΔΣ.
2. Η καταγραφή των κενών - ελλείψεων που παρατηρούνται στα σχολεία της πόλης μας στη νέα σχολική χρονιά, παρελήφθησαν τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια και συζητήθηκε ο τρόπος και ο συντονισμός δράσης στο επόμενο διάστημα, μαζί με τα ανώτερα όργανα εκπαιδευτικών και γονέων.
3. Έγινε ενημέρωση-συζήτηση για τις νέες εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης των σχολείων για τις δραστηριότητες των μαθητών από τους Συλλόγους Γονέων.
Επίσης στη σύσκεψη κατατέθηκαν από τα μέλη μας και άλλες ενδιαφέρουσες σκέψεις και προτάσεις τις οποίες θα εξετάσει και θα αξιοποιήσει το ΔΣ.
Στατιστικά εκπροσωπήθηκε το 1/2 των σχολείων του Δήμου μας. Αποτελεί για μας δέσμευση η επανάληψη παρόμοιων συσκέψεων για την καλύτερη επικοινωνία με τα μέλη μας. το ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ