Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015


Παλλήνη 26/8/2015
Αγαπητά μας παιδιά
Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.
Θα θέλαμε να δώσουμε στον καθένα και την καθεμία από εσάς ξεχωριστά, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τα αποτελέσματα σε όλη την επικράτεια απέδειξαν τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς στον τόπο μας.


Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας, αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.
. Συγχαρητήρια επίσης τόσο στους γονείς όσο και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την υψηλού επιπέδου αρωγή και εργασία, συνέβαλλαν στα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας που σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για τη χώρα, με κόπο και πολλές θυσίες στηρίξανε την προσπάθεια των παιδιών.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή τονίζοντας ότι η ζωή είναι μπροστά με νέες επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιήσετε σωστά. Το σημαντικό είναι να μην σταματήσετε την προσπάθεια και να μην εγκαταλείψετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας.
Το μέλλον αλώστε κερδίζεται δεν χαρίζεται.
Η είσοδος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δεν αποκτά αξία μόνο ως εργαλείο ένταξης στην αγορά εργασίας αλλά αποκτά μεγαλύτερη αξία ως εξειδικευμένη ανώτερη γνώση, που είναι απαραίτητη για τον καθέναν από εμάς ξεχωριστά.
Ευχές λοιπόν για καλή σταδιοδρομία νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών σας σε προσωπικό, επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο.



  1. ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.