Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Γέρακας - Μαύρος Αετός 4 - 2


Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτός ο αγώνας ήταν ο πρώτος  στον οποίο είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την απόδοση της ομάδας μας, υπό τις οδηγίες του (νέου) προπονητικού διδύμου Σάκη Σαβούρδου και Μάκη Βαγενά, μετά από την πρόσφατη αντικατάσταση του Τάκη Καλούδη. Οι εντυπώσεις μας που αποκομίσαμε ήταν γενικά θετικές και στην ομάδα δεν διαπιστώσαμε κάποιο κενό.
Η ομάδα του Γέρακα, κατά διαστήματα, καταλυτικά ανώτερη του αντιπάλου, κατάφερε από νωρίς να δείξει τις διαθέσεις της, με δύο γκολ που πέτυχε στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια και μέχρι το 4 - 2 υπήρξε η συνήθης "κοιλιά" που φέρνει η "σιγουριά", η οποία ευτυχώς δεν μας κόστισε, αφού με δύο υπέροχα γκολ ακόμα καταφέραμε να φτάσουμε τον δείκτη σε επίπεδα που δύσκολα θα μπορούσε να πλησιάσει ο αντίπαλος. Θα σημειώσουμε επίσης ότι από το μέσον του Β' ημιχρόνου ο Γέρακας έπαιζε με 10 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ζούρα. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, απλά ακολουθούσαν το δικό μας προβάδισμα των δύο γκολ. Ο Ντάννυ Τοσουνιάν με τρία γκολ υπέγραψε πρώτος την νίκη ενώ ο Απόστολος Αποστολίδης την... συνυπέγραψε.
Πολύ καλός ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας ο 16χρονος Λουκάς Βιταλιώτης ο οποίος δεν ευθύνεται για κανένα από τα δύο γκολ που δεχτήκαμε αφού το πρώτο ήταν αυτογκόλ του Νικολάου που και να ήθελε κάποιος δεν θα μπορούσε να το επαναλάβει, ενώ το δεύτερο ήταν πέναλτι στο οποίο και σωστά έπεσε και ακούμπησε την μπάλα χωρίς όμως να καταφέρει να την διώξει.
Η ομάδα μας, μετά την νίκη της προηγούμενης Κυριακής εκτός έδρας επί του Μενιδίου με 2 - 3, βρίσκεται ακόμα μακριά από το στόχο της ανόδου στην Β΄κατηγορία, όμως δείχνει ότι έχει και την δυνατότητα και το αγωνιστικό πνεύμα που την κατατάσσουν πιο ψηλά από εκεί που βρ'ισκεται.
Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές και στη διοίκηση που κάτω από αντίξοες από κάθε άποψη συνθήκες, με τις δικές τους αποκλειστικά δυνάμεις, χωρίς καμιά στήριξη από κανένα, κράτησαν με αξιοπρέπεια και γενναιότητα την ομάδα του Γέρακα ψηλά!
Καλή συνέχεια και για μια ακόμα φορά αυτό που έχουμε να γράψουμε απευθυνόμενοι στους συμπολίτες μας φιλάθλους, είναι να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί το μοναδικό υγιές καταφύγιο σήμερα για την νεολαία μας.
Η Βαθμολογία στην Γ΄ΕΠΣΑΝΑ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έχει ως εξής:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.