Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Παλλήνης

Εκλογές διεξήχθησαν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Παλλήνης την Πέμπτη 26/3/2015, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη προσέλευση εκλεκτόρων, αφού προσήλθαν 75 από τους 80.

Η σύνθεση περιλαμβάνει νέα δύο νέα πρόσωπα, δύο ενεργές γυναίκες της πόλης μας, την κα. Μαρία Αμοργιανού και την κα. Αλεξάνδρα Κοφινιώτη, ενώ τα υπόλοιπα πέντε είναι παλαιότερα μέλη της Ένωσης.
Χαρακτηριστικό της εκλογικής διαδικασίας ήταν οι ισοψηφίες, αφού στην τελευταία θέση του ΔΣ ισοβάθμισαν ο κος Κωνσταντίνος Σακελλαρίου με τον πρώην αντιπρόεδρο της Ένωσης κο Μανώλη Κακλιδάκη, με την τύχη να χαμογελά στον τελευταίο.
Σε ότι αφορά τον εκπρόσωπο στην σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο κος Θανάσης Mαλισιόβας εκλέχθηκε με ισχυρή πλειοψηφία, ενώ στη θέση του εκπροσώπου στη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ισοψήφισαν η κα Ρέα Ρουμελιώτη (πρώην πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Γέρακα) με τον κο Μανώλη Κακλιδάκη, ο οποίος στάθηκε για δεύτερη φορά τυχερός.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1. Αμοργιανού Μαρία: 32
2. Παπαγεωργίου Κώστας: 24
3. Ρομπάκης Οδυσσέας: 21
4. Κακαμπούκη Βίκυ: 19
5. Κοφινιώτη Αλεξάνδρα: 18
6. Ριτζάκης Μανούσος: 17
7. Kακλιδάκης Μανώλης: 16
Αναπληρωματικοί:
1. Σακελλαρίου Κώστας: 16
2. Τρεβλάς Αθανάσιος: 15
Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή: Mαλισιόβας Θανάσης
Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή: Μανώλης Κακλιδάκης
Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων: Αμοριανού Μαρία, Σακελλαρίου Κώστας, Παπαγεωργίου Κώστας, Μαρούλης Δημήτρης, Στασινός Σωτήρης, Μαλισιόβας Αθαν., Καμπάς Στέφανος, Μπάτρης Άγγελος
Ελεγκτική Επιτροπή: Σταμέλος Νικόλαος, Αδαμαντίδης Παναγιώτης, Κόχρονας Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.