Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Απόστολος Σταύρου: "Δεν συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές"

Δελτίο τύπου μας απέστειλε ο επί χρόνια βουλευτής της περιφέρειας Αττικής και από τα ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

"Η συγκεχυμένη πολιτική, η επιλογή προσώπων που λίγη σχέση έχουν με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και, στον αντίποδα, η απαράδεκτη, απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Σαμαρά προς ιστορικά στελέχη της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης με οδήγησε στην αποχώρησή μου από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, παρά το ότι είχα ήδη συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Αττικής.
Παραμένω πάντα πιστός στις αξίες και τις αρχές της παράταξης, που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, τις οποίες τίμησαν ο Γ. Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κ. Μητσοτάκης, ο Μίλτ. Έβερτ και ο Κώστας Καραμανλής, και τις οποίες με ήθος, θάρρος, πίστη και συνέπεια υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια. 
Για τους λόγους αυτούς δεν θα συμμετάσχω στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και καλώ τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής να πράξουν κατά συνείδηση. 
Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους σας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και για τους σκληρούς αγώνες που δώσαμε μαζί για τη Νέα Δημοκρατία."

Ευχαριστώ.
Με εκτίμηση

Απόστολος Σταύρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.