Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης της 15ης Ιανουαρίου 2015 κατέστη προφανές ότι το σύνολο των πολιτικών φορέων με ξεκάθαρες δηλώσεις των εκπροσώπων τους τάσσεται υπέρ του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας για άμεση προώθηση της λύσης του αποχετευτικού ζητήματος της πόλης μας, στο πλαίσιο της τεχνικά πλήρους και άρτια τεκμηριωμένης λύσης που έχει δρομολογηθεί από το 2012.

Παράλληλα εξέφρασαν, την στήριξη τους στο δίκαιο αίτημα μας για άμεση υπογραφή, από τον αρμόδιο Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Ι. Μανιάτη, της έγκρισης τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας του ΚΕΛ Ψυτάλλειας ώστε να συμπεριληφθεί και το υπόλοιπο μισό του Δήμου Παλλήνης, την καταδίκη μικροκομματικών συμπεριφορών και αντιλήψεων που καθιστούν τις τοπικές κοινωνίες όμηρους των ψηφοθηρικών συμφερόντων και την δέσμευσή τους για την άμεση προώθηση της ταχύτατης υλοποίησης του έργου από όποια θέση έχουν στην επερχόμενη Βουλή.
Παρά ταύτα, παρατηρούμε ότι ακόμη και αυτή η συντεταγμένη έκφραση των θεσμικών εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος, δεν πτοεί τους πολιτευτές που πασχίζουν για την πολιτική τους επιβίωση αλλά ούτε και τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Ι. Μανιάτη ο οποίος, εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ στη ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, εξακολουθεί να δίνει μεγαλύτερο βάρος στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των φίλα προσκείμενων σε αυτόν πολιτευτών, παρά στην ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων της πόλης μας.
Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
Τέτοιου είδους συμπεριφορές και αντιλήψεις, ακόμη και αν γίνονται απλά ανεκτές από έναν πολιτικό χώρο, αυτό σημαίνει ότι τον εκφράζουν. Και αν αυτές οι συμπεριφορές και αντιλήψεις, εκφράζουν τον πολιτικό χώρο του Υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Ι. Μανιάτη, αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι πολίτες που σε λίγες μέρες θα αποφασίσουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στην αυριανή Βουλή.
Εκφράζουμε απερίφραστα την καταδίκη μας απέναντι σε αυτές τις λογικές και στους εκπροσώπους τους και καλούμε και τους πολίτες αυτής της πόλης να πράξουν το ίδιο, στις μεθαυριανές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης

Αθανάσιος Ζούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.