Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ";

Στην εκπομπή του KONTRA CHANNEL του  δημοσιογράφου κ. Ξενάκη, έφερε το θέμα της αποχέτευσης του συνόλου του Δήμου Παλλήνης ο βουλευτής της περιφέρειας Αττικής κ. Αλέξης Μητρόπουλος. 
Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο της εκπομπής, ο κ. Μανιάτης αυτό που είχε να πει ως Υπουργός ήταν ότι... επειδή διαφωνούν οι Αντιπεριφερειάρχες Αν. Αττικής και Πειραιά, αυτός δεν υπογράφει έτοιμη μελέτη η οποία θα φέρει επενδύσεις στη χώρα με χρήματα του ΕΣΠΑ πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η αλήθεια βέβαια είναι άλλη. Και έχει να κάνει με τις προσπάθειες διαφόρων παραγόντων να κοροϊδέψουν και τους πολίτες του Πειραιά και τους πολίτες της Παλλήνης παίζοντας πινκ-πόνκ μέχρι τις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μπορείτε να διαπιστώσετε, είναι η παλαιοκομματική τακτική ενός ξεπερασμένου πολιτικού που εκφράζει ξεπερασμένες παλαιοκομματικές πρακτικές με φθηνές προκλητικές για τη λογική δικαιολογίες. 

Η "αυτού ανυπαρξία" του κ. Μανιάτη, και των διαφόρων πολιτευτών και παραγόντων πολιτικών φίλων του, έχει όμως ημερομηνία λήξεως, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου. 
Ελπίζουμε την ίδια ημερομηνία λήξεως να έχουν όλοι όσοι επί δεκαετίες αντιμετωπίζουν τους πολίτες των Μεσογείων σαν πολίτες Β΄διαλογής. Τουλάχιστον εμείς θα υπενθυμίζουμε το παιχνίδι που όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες παίζουν στις πλάτες μας τόσα χρόνια!
Θυμηθείτε τους ΟΛΟΥΣ και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. ΚΑΜΙΑ ψήφο από το Δήμο Παλλήνηςστους επαγγελματίες των βουλευτικών εδράνων που επί χρόνια αδιαφορούν!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.