Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ 2 -1 ΕΠΙ ΤΗΣ Α.Ε ΜΕΝΙΔΙΟΥ

Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τις προσπάθειες των παιχτών μας, που από το πρώτο λεπτό κόπιασαν πολύ εναντίον της αξιόμαχης Α.Ε Μενιδίου. Όμως η... "στρογγυλή Θεά" και η τύχη, είχαν διαφορετική άποψη και θεώρησαν πως θα έπρεπε να παίξουν το... δικό τους παιχνίδι.
Έτσι μετά από δεκάδες χαμένες ευκαιρίες, η ομάδα μας βρέθηκε στο 18΄ να χάνει με 0 - 1 μετά από γκολ των αντιπάλων για το οποίο συνηγόρησαν η ατυχία αλλά και οι λάθος κινήσεις δύο αμυντικών μας που έκρυψαν τελείως την κρίσιμη στιγμή το οπτικό πεδίο του 16χρονου τερματοφύλακα μας Γιάννη Τραγουλιά, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι με την μεγάλη ομάδα, άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ξανά το ίδιο σκηνικό, με τις χαμένες ευκαιρίες να επαναλαμβάνονται, μέχρι το 66' λεπτό που ο Βασίλης Τσιροζίδης, μετά από εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μάριου Χριστοφιλόπουλου έξω και δεξιά από την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων, με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία ισοφαρίζοντας σε 1 - 1.
Αυτό το γκολ, αποτέλεσε και το τονωτικό της ομάδας μας, η οποία  στο επόμενο διάστηκα "όργωνε" το γήπεδο μην αφήνοντας τους παίχτες του Μενιδίου να αναπτυχθούν. 
Μέχρι που στο 73ο' λεπτό ήλθε και η δικαίωση με ένα πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος Βλαχιώτης πάλι μετά από πάσα του Χριστοφιλόπουλου.
Από εκεί και πέρα ο χρόνος κύλισε με πολύ αγωνία, αφού οι αντίπαλοι αναπτύχθηκαν σωστότερα και πίεζαν χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, παρά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Τελικά με τρίλεπτη καθυστέρηση ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με 2 - 1. 
Μία σημαντική νίκη - θεμέλιο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αρκεί βεβαίως η σημερινή εμφάνιση της ομάδας του Γέρακα, να επαναλαμβάνεται σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους τους παράγοντες που ακούραστα εργάστηκαν γι αυτό το αποτέλεσμα που τους δικαιώνει απόλυτα!
Η διαιτησία θα πρέπει να γράψουμε πως ήταν από τις καλύτερες που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα, με κάποια λάθη -όχι σημαντικά- που δεν επηρέασαν και σε τίποτα το παιχνίδι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.