Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Με 1 - 0 επικράτησε ο Γέρακας του Πανλαυρεωτικού


Με 10 παίχτες και με μία σαφέστατα κατώτερη των περιστάσεων διαιτησία, η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει την αρχική αγωνιστική "διστακτικότητα" να αναπτύξει το παιχνίδι πέρα του κέντρου και να πετύχει το νικητήριο τέρμα με τον Λάζαρο Βραχιώτη στο μέσον του Β΄ ημιχρόνου, ένα χρονικό σημείο όπου μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα του Τάκη Καλούδη (τον οποίο για λόγο τον οποίο ήξερε μόνο ο διαιτητής, δεν τον άφησε σε όλο το 1ο ημίχρονο να... καθήσει στον πάγκο και έτσι αναγκάστηκε να δίνει οδηγίες μέσω κινητού από την εξέδρα), μεταμορφώθηκε και έτρεξε αρκετά δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.


Βέβαια μας έκανε εντύπωση η αυστηρότητα της κ. επόπτη, η οποία έστειλε στα αποδυτήρια παίχτη του πάγκου του Γέρακα για... διαμαρτυρία! 
Οι διαμαρτυρίες για τον συγκεκριμένο διαιτητή και τους συνεργάτες του, πρέπει να παίζουν σοβαρό ρόλο στο έργο τους, τουλάχιστον όσο αφορά τον Γέρακα. 
Παράδειγμα το Νο 7 του Πανλαυρεωτικού... έφτυνε επανειλημμένα τον νεαρό παίχτη του Γέρακα Αποστολίδη, δημιουργώντας τεχνητές συνθήκες έντασης. Η λύση του διαιτητή ήταν να δώσει κίτρινες κάρτες σε θύτη και θύμα... για να ακολουθήσει λίγο μετά σε άλλη φάση (τυχαίο;) η δεύτερη κίτρινη για τον παίχτη μας που τον έστειλε στα αποδυτήρια, ταυτόχρονα με... φάουλ υπέρ του Γέρακα!!! 

Τέλος καλό όλα καλά όμως, η νίκη αυτή ήταν πολύτιμη για την ομάδα μας, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά. 
.Ομως αυτό που μπορεί να βοηθήσει σίγουρα στην αγωνιστική της πορεία και τους παίχτες και τον προπονητή αλλά κυρίως τους ανθρώπους της διοίκησης που την στηρίζουν συνεχώς, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.