Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στη Δ.Ε Παλλήνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Μόνο θετικά μηνύματα ανθρωπιάς μπορεί να αναδειχθούν από τη σημαντική σε αριθμό προσέλευση των κατοίκων - εθελοντών αιμοδοτών της Παλλήνης, προκειμένου να επιτελέσουν το ηθικό τους χρέος.
Ο Δήμος Παλλήνης στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των πολιτών πραγματοποίησε με επιτυχία μία ακόμα Εθελοντική Αιμοδοσία, αυτή τη φορά στη ΔΕ Παλλήνης, με σύνθημα: «Αίμα… δώρο ζωής, αξίζει τα πάντα… δεν κοστίζει τίποτα».
Η Εθελοντική Αιμοδοσία, που αποτελεί θεσμό για το Δήμο Παλλήνης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης (Φειδιππίδου 22Β), με τη συμμετοχή δεκάδων δημοτών αλλά και νέων παιδιών από τους αθλητικούς συλλόγους της πόλη μας.

Στόχος του Δήμου Παλλήνης είναι η αναβάθμιση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, αλλά και εν προκειμένω με την Εθελοντική Αιμοδοσία, στόχος είναι να καλυφθούν στο μεγαλύτερο βαθμό οι μεγάλες ανάγκες για αίμα, σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας.

Στην Εθελοντική Αιμοδοσία παρέστη και ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ,.Αθανάσιος Ζούτσος, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εθελοντές αιμοδότες, το προσωπικό του Δήμου Παλλήνης και τους εργαζόμενους της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.