Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Συλλόγου μας σε Κόρινθο - Ακροκόρινθο - Νεμέα

Μία πολύ "γεμάτη" Κυριακή απόλαυσαν όσοι συμπολίτες μας συμμετείχαν στην εκδρομή του Συλλόγου μας. Από τις 8 το πρωϊ που ξεκίνησαν τα πούλμαν μέχρι τις 8 το βράδυ που γύρισαν στο Γέρακα, συνεχώς υπήρχε και κάποιο αξιοθέατο να επισκεφτούμε. Ξεκινήσαμε από τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Κορίνθου και το μουσείο, επισκεφτήκαμε το εντυπωσιακό κάστρο της Ακροκορίνθου, και μετά ξεναγηθήκαμε στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Νεμέας. 
Για μια ακόμα φορά ο Άγγελος Κοκκαλιάρης μας προσέφερε αφιλοκερδώς τις γνώσεις του και μας μετέφερε σε κόσμους που ούτε καν είχαμε φανταστεί. Τον ευχαριστούμε!
Κατόπιν επισκεφτήκαμε το οινοποιϊο "Μπαϊρακτάρη", ένα από τα δεκάδες σύγχρονα και φημισμένα οινοποιϊα που υπάρχουν στην περιοχή και τελικά καταλήξαμε στην ταβέρνα "Τα Αηδόνια" λίγο πριν από το ομώνυμο χωριό όπου γευτήκαμε την τοπική "σπεσιαλιτέ", την "γουρουνοπούλα"
Βεβαια το γλέντι για να "ανάψει" δεν ήθελε και πολύ και έτσι και εκεί περάσαμε ένα πολύ όμορφο δίωρο.


Εν αναμονή όμως του πληρέστερου άρθρου που ετοιμάζει η Δέσποινα, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις 430 περίπου φωτογραφίες που τραβήξαμε, καθώς και -λίγο αργότερα- μία σειρά από videos από αυτή την υπέροχη Κυριακή.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρακα "Η ΠΗΓΗ" ευχαριστεί την μεγάλη μας παρέα και βεβαίως μετά από αυτή την επιτυχία της εκδρομής ήδη προετοιμάζει την επόμενη.
Απολαύστε λοιπόν μέρος από το το φωτογραφικό υλικό παρακάτω ή ολόκληρο... ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.